Facebook
ДГ Щастливо детство
Детска градина в град Твърдица

Приятна изненада за екипа на ДГ Щастливо детство

В края на лятната ваканция, точно преди началото на новата учебна година родители от ІV подготвителна група „Мики Маус“ и от ІІІ ПГ – „Слънчице“ изненадаха приятно екипа на детската градина с предложение за оказване на съдействие при пребоядисването и освежаването на беседки, пейки и игрови съоръжения в двора на централната сграда на заведението. Ден след ден, с много труд и творчески хрумвания, сред смях и цветни закачки те съумяха да превърнат обикновените площадки в пъстри и привлекателни игрови места за нашите възпитаници. Неотлъчно до тях бяха и децата им – щом работят с мама и тати, ето колко е лесно и итересно!

 

Благодарим сърдечно на родителите на Габриела Узунова, София Трухчева, Иван Леонов от ІV ПГ и Ивон Леонова от ІІІ гр.!

 

Благодарност за осигуреното  достатъчно количество цветни бои, валяци и четки от  родителите на Иван Леонов, Мария Стоянова и Иван Стефанов от ІV група!

 

Виж ……… / в галерия /

Приятна изненада за екипа на ДГ Щастливо детство - Изображение 1Приятна изненада за екипа на ДГ Щастливо детство - Изображение 2Приятна изненада за екипа на ДГ Щастливо детство - Изображение 3Приятна изненада за екипа на ДГ Щастливо детство - Изображение 4